Wie wij zijn...

Wij zijn webgeeks die op een creatieve manier weten om te gaan met het web. We kennen inmiddels alle ‘ins en outs’ en helpen graag je merk digitaal sterk te maken!

Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring en een goed netwerk zijn wij uitgegroeid tot een full-service mediabureau. En kunnen onze klanten volledig ondersteunen op het gebied van webdevelopment, het bouwen van van e-commerce oplossingen, het realiseren van ontwerp- & drukwerk en kunnen we je in beeld brengen met video- & fotografie.

We kijken daarbij naar het doel en wat je online wilt uitdragen. Op deze manier maken wij je merk digitaal en klaar voor de toekomst!

digitalhunan-code

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Websites ontwikkeling

We bouwen onze betrouwbare websites op basis van WordPress CMS. Doormiddel van dit beheersysteem maken wij krachtige websites!

Webshops

Met onze betrouwbare webshop oplossing bieden wij de mogelijkheid om ook aan je e-commerce wensen te voldoen.

Hosting

Natuurlijk zorgen wij ook voor hosting en e-mailbeheer van je domeinnaam. We zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en altijd online is!

Drukwerk

Ook al je drukwerk is bij ons in goede handen wij ontwerpen en leveren divers drukwerk zoals; posters, flyers, briefpapier & visitekaartjes.

Foto- & Videografie

Wij maken beelden die spreken of het nu foto’s of video’s zijn, wij zorgen voor het perfecte plaatje!

Brand management

Wij ontwikkelen samen een sterk merk voor jezelf of je bedrijf! Gebruik ons als sparringpartner en leen onze creatieve geest.

Wie wij (online) vertegenwoordigen: